Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi aslında Ufuk Özkan’ın çocukluğunu anlatıyor!

Kalk Gidelim dizisi aslında Ufuk Özkan’ın çocukluğunu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisiyle 3 sezon boyunca ekranda yer alan Ufuk Özkan, Cumartesi akşamları izleyicileri TRT1 ekranında eğlendirmeyi sürdürüyor. 119 bölümü yayınlanan dizi, çok büyük bir başarının da sahibi. Bu kadar uzun bir süre ekranda kalmak her diziye nasip olmuyor.

Gazeteci Oya Doğan’a konuşan Ufuk Özkan da bu noktaya değindi ve “Çok zor, neler geldi neler gitti. Bu işi diğerlerinden ayıran ne? Çok basit, benim için… Benim çocukluğumu anlatıyor” diye konuştu.

Kendi çocukluk döneminden örnekler veren, kapıların kilitlenmediği, insanların sokakta birbirleri ile sosyalleştiği günleri hatırlatan Ufuk Özkan, dizideki samimiyetin ve doğallığın önemine işaret etti.

Ufuk Özkan, “Hiçbir çıkar gözetmeksizin, organik bir dizisiyiz, her şeyiyle… İnsanı ile, anlattığı hikaye ile, karakterleri ile, Muğla ve çevresinin güzel resimleriyle, kedimizle, köpeğimizle, keçimizle… Güzel bir bağ kurduk seyirci ile ve bugünlere kadar geldik” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu kendi kariyerinde 100 bölümü geçerek dalya diyebildiği 3. işi olduğunu da vurguladı.

Dizide her şeyin iyi gittiğini anlatan Ufuk Özkan, oğlu Eren’e de dizideki bazı sahneleri anlattığını ve geçmişteki çocukluğundan bahsettiğini vurguladı.

Oyuncu, her şeyin 2000’li yıllardan sonra bozulmaya başladığını da ekledi.