Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisi, Kiki Challenge akımına uydu, ortaya komik görüntüler çıktı!

Kalk Gidelim dizisi, Kiki Challenge akımına uydu, ortaya komik görüntüler çıktı!

tarafından zk zk
TRT 1 ekranında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin setinde neler oluyor?

Hareket halindeki arabadan inip dans ederken çekilen videolarını paylaşan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Sosyal medyada şarkının içinde geçen ‘kiki’ sözcüğünden yola çıkılarak adına ‘Kiki challenge’ denilen bu eğlenceli akıma Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisi de katıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan bölümde Badegül karakterine hayat veren İlayda Aydın ve Dudu’yu canlandıran Sena Çakır kullandıkları araçtan inerek oyun havasıyla dans etmeye başladı. Araçlara özel bir düzenek yaptıran yapımcı Eyüp Üstün oyuncular için her türlü güvenlik önlemini de almayı ihmal etmedi. Çekim esnasında dizi setindeki herkes dans etmeye başlayınca, ortaya çok keyifli görüntüler çıktı.

Kalk Gidelim dizisi, Kiki Challenge akımına uydu, ortaya komik görüntüler çıktı! 7

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.