Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde başarıyı getiren ilk gün ruhu!

Kalk Gidelim dizisinde başarıyı getiren ilk gün ruhu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, TRT1 ekranlarında 3. sezonuyla izleyicilerin karşısında yer alıyor. Muğla’da çekimleri devam eden yapım 100. bölüm kutlaması ile başarısını tasdik etti.

Dalya diyen ve hayranlarının ikinci, üçüncü dalyaları da beklediklerini belirten mesajlarıyla Kalk Gidelim ekibi moralli bir şekilde işine devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncularından Ufuk Özkan, bu başarının altında yatan sebebi de sözleri ile çok güzel özetledi. Özkan “Projeye başlarken duyduğumuz aynı heyecanla çekimlere devam ediyoruz. Burada tüm ekibimizle aile olduk. 100. Bölüme ulaşmaktan çok mutluyuz” şeklindeki konuşması ile aslında başarının anahtarını da vermiş oldu.

Muğla halkı ile iç içe geçen, hatta farklı bölgelerden gelen hayranların da seti sıklıkla ziyaret etmesi Kalk Gidelim’in normal hallerinden…Başrol oyuncularından Mehtap Bayri de bölge insanını övdü ve şöyle konuştu: “Muğla’mızı çok seviyoruz. Çok güzel insanlarla harika bir iş yapıyoruz. Çok mutluyuz. Daha nice bölümlerde görüşmek üzere…”

Kalk Gidelim,çekimlerin hız kesmediği ve kahkahanın da hiç eksik olmadığı bir dizi. Yapımcı Eyüp Üstün; “Çekimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Böyle güzel bir ekiple çalışmaktan çok mutluyum. 100 bölümdür emek veren tüm ekip arkadaşlarıma ve sevgili seyircilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kalk Gidelim’in 100.bölümünü 29 Şubat Cumartesi akşamı TRT1 ekranında bulabilirsiniz.