Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinde izleyicileri şoke eden kaza!

Kalk Gidelim dizisinde izleyicileri şoke eden kaza!

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim’in 32. bölümündeki kaza görüntüleri izleyicileri şaşırttı.

2. sezonuna Temmuz ayının son günü başlayan Kalk Gidelim dizisi, TRT 1 ekranının beğeniyle izlenen yapımlarından birisi olmayı sürdürüyor.

Ege’nin Hamsisi ve Elimi Bırakma dizileriyle birlikte TRT 1’i reytinglerde mutlu eden Kalk Gidelim, 11 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un yer aldığı dizinin 32. bölümünde neler olacağı merak konusu.

32. bölümden 2. fragman yayınlandı ve kaza görüntüleri de büyük tartışma yarattı.

“Lütfen kaza sahnesi rüya olsun” mesajını sosyal medyadan paylaşan dizi izleyicileri, bir hayli tedirgin olmuş durumda. Birçok izleyici de aracın düşmediğini, bunun bir rüya olduğunu anlatan yorumlarda bulunmakta.

İşte 32. bölüm 2. fragmanı:

32. Bölüm Özeti

Nurcan’ın köye dönmeyip yurtdışına gitmesi sonucu Mustafa Ali bunalıma girer. Neye baksa, kimi görse her şey Mustafa Ali’ye Nurcan’ı hatırlatır. Seyfettin, Damat Halil’le bir olup kardeşini bunalımdan çıkarmak için türlü planlar yapar. Sevda ve Nuriye cephesinde de durum farklıdır. Nurcan’ın dönmeyecek olmasını fırsata çevirmek için Meryem’le Mustafa Ali’nin arasını yapmak için kolları sıvarlar. Meryem ise Mustafa Ali’nin acısını depreştirmek için köyde davul zurna çaldırır.

Kalk Gidelim dizisinde izleyicileri şoke eden kaza! 7

KALK GİDELİM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ercan ise Meryem’le daha fazla yakın olmanın yollarını ararken bir yandan da Mustafa Ali’ye yakalanmamaya çalışır. Şakir, Dudu’ya aldığı atı köye getirir ve Dudu ata gözü gibi bakmasını tembihler. Şakir ise Melisa’nın Canberk’le kaçmasına yardımcı olduğu sırada eşkâli belli olduğu için başının dertte olduğunu düşünüp, kendince önlemler almaya başlar. Seyfettin kurban bayramı yaklaştığından dolayı her sene olduğu gibi yine Meryem’le ortak danaya girmek için konuşmaya gider fakat bu sefer beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.