Ana sayfa TV Programları Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan yeniden ekrana dönüyor!

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, uzun bir süre boyunca Kalk Gidelim isimli TRT1 dizisinde Seyfettin Dal karakterine hayat verdi. 2017-2020 yılları arasında Muğla’da çekimleri yapılan dizi 135. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. 31 Aralık 2020’de son kez hayranlarla buluşan dizinin ardından bir süredir dinlenmekte olan Ufuk Özkan yeniden ekrana dönme kararı aldı. Ancak oyuncu bu sefer diziyle değil, televizyon programıyla hayranlarının karşısına geçecek.

Star ekranında yayınlanmaya başlayacak olan yeni yarışma programı ‘Star Market’, ilk bölümüyle Pazartesi günü başlıyor. Alışveriş yaptıkça para harcamak yerine para kazanacağınız, en pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edeceğiniz Ufuk Özkan’ın sunacağı ‘Star Market’, 26 Temmuz Pazartesi saat 16.45’te Star’da…

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği ‘Star Market’te, her bölüm iki kişiden oluşan üç takım etaplar boyunca süre toplamak için yarışacak. Yarı finalde en pahalı alışverişi yapan takım, finalde 3 soru cevaplayarak her gün 10 bin liralık ödül için mücadele edecek.

BÜYÜK ALIŞVERİŞ BAŞLIYOR

Her bölüm üç takım kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışmacılar, etaplar boyunca kimi zaman sorulara cevap vererek, kimi zaman da kendilerinden istenen ürünleri marketin içinde bulmaya çalışacaklar. “Büyük Alışveriş” adı verilen ‘yarı final’ etabı için rakiplerinden daha fazla süre toplamaya çalışan yarışmacılar, keyifli ve eğlenceli bir serüveni evlerinize taşıyacak.

CUMARTESİ AKŞAMLARI ÜNLÜLER YARIŞACAK

‘Star Market’, ezber bozan bir alışveriş yarışını evlerinize getiriyor. Daha önce hiç böyle bir market görmediniz. Bu markette para harcamak yok; eğlence var, rekabet var, koşturma var, ödül var. Hafta içi her gün 3 çiftin yarışacağı ‘Star Market’in cumartesi akşamı yayınlanacak özel bölümünde ise ekranlardan tanıdığınız ve hayranı olduğunuz ünlü isimler olacak.

“SUPERMARKET SWEEP” ŞİMDİ TÜRKİYE’DE!

İlk olarak “Supermarket Sweep” adıyla 1965 yılında Amerika’da yayınlanmaya başlayan ‘Star Market’, kısa sürede milyonların gözdesi haline geldi. Daha sonra İngiltere ve Yunanistan’da da yayınlanan yarışma, şimdi Türkiye’de…
Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’ 26 Temmuz Pazartesi saat 16.45’te Star’da…