Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin bu kadar beğenilmesinin altındaki sır!

Kalk Gidelim dizisinin bu kadar beğenilmesinin altındaki sır!

tarafından ker_def
TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, yeni sezona Temmuz ayında başlayarak birçok diziden farklı bir yol izlemişti.

Dünya Kupası maçlarının ardından yeniden hayranları ile buluşan dizide Halil karakterine hayat veren Kerem Kupası, başarılarını şu sözlerle ifade etti.

“Halkın içinden seçilmiş karakterlerle dolu, bir komedi projesi… Entrikalar ve gergin bekleyişler yok.”

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Kerem Kupacı, Kalk Gidelim dizisinin önemine işaret eden şu ifadelerde bulundu:

“İnsanların yaşam mücadelesi nedeniyle unuttuğu; yardımlaşma, ailevi ilişkiler, iyilik, insan ve doğa sevgisi, nesiller arası bağlar, manevi değerlerin yok olmaması gibi konuları işliyor. Tüm bunları komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor. Çoğumuzun içinde kendinden bir şey bulacağı, çocuklarımıza unutulan değerleri tekrar hatırlatacak, maneviyat ve iyi insan olma erdemi konusunda dersler verecek bir yapım. Zaman zaman hüzünlendirip, çoğu zaman da kahkahalarla gülüyoruz.”

Halil Kalkar karakterinin iyi niyetli ve saf bir adam olduğunu dile getiren Kupacı, karakterinin sürprizlerle dolu olmasından da çok memnun.

Kupacı, “Büyüklerine saygıda kusur etmediği için çoğunlukla yanlış anlaşılıyor. Bunu önlemek için bulduğu çözüm yolları da onu komik durumlara düşürüyor. Kendi halinde olması, saydığı ve sevdiği insanlar için her şeyi göze alması benzer yanlarımız olabilir” diyerek canlandırdığı karakter hakkında bilgiler verdi.

Çekimleri Muğla’da devam eden dizinin setinde büyük bir mutluluk hakim. Oyuncular, Muğla’da olmaktan bir hayli memnun. Sette eğlenceli anlar da yaşanıyor ve çekimler bir hayli keyifli geçiyior.

Kalk Gidelim dizisinin bu kadar beğenilmesinin altındaki sır! 7

Kupacı, büyük şehirlerin gürültüsünden uzakta kalmanın iyi olduğuna değindi ve “Denizin mavisi ve doğanın yeşiliyle, kendinizle baş başa kalabiliyorsunuz. Set saatlerinden fırsat buldukça, Muğla’nın keyfini çıkarıyoruz ekip olarak” dedi.

Ekibinin profesyonel ve disiplinli olduğunu anlatan Kupacı, sette çok çalıştıklarını aynı zamanda da eğlendiklerini ifade etti.

KALK GİDELİM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kupacı, set ortamını şöyle anlattı:

“Oyuncu arkadaşlarımızla geçmişten bugüne devam eden dostluklarımız var. Yabancılık çekmeden, keyifli ve huzurla çalışıyoruz. Evlerimizden uzakta uzun zaman beraber geçirdiğimiz için aile gibi olduk.”