Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin Dudu’su Sena Çakır yükselişe geçti!

Kalk Gidelim dizisinin Dudu’su Sena Çakır yükselişe geçti!

tarafından ker_def
Miss Turkey 2016 finalistlerinden Sena Çakır, yarışmada dereceye giremedi. Ancak oyunculukta yükselişe geçti.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Dudu karakterine hayat veren Sena Çakır, hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmekte.

Canlandırdığı Dudu karakterini anlatan Çakır, şöyle diyor:

“Köyde büyümüş, görünüşte evlilik meraklısı, kıskanç bir kız gibi görünse de aslında göründüğünden daha derin bir karakter Dudu. Onun iç dünyasını çok iyi algılayıp keşfettiğimi düşünüyorum. Aslında ona olan hakimiyetimin sırrı da biraz bu. Kıskanç gibi gözüken ama sevdiklerini paylaşmak konusunda büyük sıkıntıları olan bir kız.”

Dudu’nun sonunu düşünmeden adımlar atan hırslı birisi olduğunu, kendisinin ise garantici bir yapıya sahip olduğunu anlatan Sena Çakır, “Atacağım bir adım varsa 10 kere düşünür, bir kere atarım. Hırslı değil, azimli ve istikrarlı bir insanım” diye konuştu.

Miss Turkey yarışmasının hayatının dönüm noktası olduğunu anlatan Sena Çakır, makyajı cildinden tutmadığını ve cildini mutlaka sabah-akşam nemlendirdiğini belirterek güzellik sırrını paylaştı.

İleriye dönük hedefleri olduğunu anlatan Çakır, “Çizgimi bozmadan kendi doğrultumda bunları gerçekleştirmek istiyorum. Mesleğimde ise oynadığım ve oynayacağım her rolün hakkını tam anlamıyla verebilmek tek isteğim” diye konuştu.

Kendini aşka kapatmadığını belirten Çakır, aşkın tahammül olduğunu anlattı.

Güzel oyuncu, “Sanırım hayatının sonuna kadar seve seve tahammül edebileceğin kişiye âşıksındır” dedi.