Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin erkek oyuncuları ne yapıyor böyle?

Kalk Gidelim dizisinin erkek oyuncuları ne yapıyor böyle?

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında ilk sezonuyla beğeni toplayan Kalk Gidelim dizisi, ikinci sezonuna birçok diziden daha erken olacak şekilde Temmuz ayında başlamıştı.

Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Kerem Kupacı gibi tanınmış isimleri buluşturan dizi, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru atak yaparak öne çıkmayı başarmıştı.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde yenilikler ise bitmek bilmiyor.

Eğlenceli sahneleriyle hayranlarını mutlu eden Kalk Gidelim dizisinde şimdi de erkek oyuncuların Erik Dalı dansı izleyiceleri keyiflendirecek.

Staff Film’in yapımcılığını üstlendiği, TRT 1 dizisi ‘Kalk Gidelim’ setinde eğlence tavan yaptı. Dizinin erkek oyuncuları, Erik Dalı dansı sahnesi için Merve Demir’den özel dans dersi aldılar.

‘Kalk Gidelim’ dizisinin yakışıklı oyuncuları, bir haftadır süren titiz bir çalışma içindeler… Yeni sezonun ilk bölümünde Erik Dalı performansı sergileyecek oyuncularının, dersler esnasındaki halleri ekip tarafından da eğlence konusu oldu.

Kalk Gidelim dizisinin erkek oyuncuları ne yapıyor böyle? 7

KALK GİDELİM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular, bol bol video ve selfie çekilen dersler hakkında, “Halk oyunu, oyunculuktan da zor ama bundan çok keyif alıyoruz” dediler.

‘Kalk Gidelim’ oyuncuları, 28 Temmuz’da yayınlanacak 30’uncu bölümde Burdur Yöresi’ne ait Erik Dalı dansını sahneleyecek.