Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim’den sonra Ela Yörüklü, Arka Sokaklar ile patlama yaptı!

Kalk Gidelim’den sonra Ela Yörüklü, Arka Sokaklar ile patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Ela Yörüklü, dizilere ilk olarak Kalk Gidelim isimli TRT1 yapımı ile başlamıştı. Ardından ise Arka Sokaklar şansıyla geniş bir izleyici grubu tarafından tanındı.

2019 yılında ekibe Ezgi Vural karakteri ile katılan Ela Yörüklü, ilk başlarda biraz zorluk çekse de ekibin de yardımı ile sette her şeye alıştığını söyledi…

Ezgi karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, 16. sezona başladıklarını ve yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini anlattı. Dizinin bu kadar başarılı ve uzun süreli olmasını da değerlendiren oyuncu şunları söyledi:

“Başladık, iyi gidiyor şimdilik. Çekimler tam gaz devam ediyor. Her şey yolunda. Oradaki sıkı bağlarla oturmuş bir dinamiği var. Çok şanslı hissediyorum kendimi. Hepsi çok tatlı ve başarılı isimler. Onlarla birlikte olduğum için ben de çok mutluyum.”

Sete çok çabuk alışmasını ekibin uyumuna bağlayan Ela Yörüklü, herkesin birlik içinde olduğunu ve çok güzel bir şekilde çalıştıklarını anlattı.

Oyuncu, diziye katılmasından sonra daha çok tanındığını ve çok fazla seveni olduğunu anlattı. Oyuncu zaman zaman polislerle de çeşitli muhabbetler yaptıklarını ve hoş anılar biriktirdiğini sözlerine ekledi.

1998 Bursa doğumlu olan oyuncu, Altan Gördüm’den dersler alarak oyunculuk mesleğine adım atmıştı.