Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisinin 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı dizisinin 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu ve senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz’ın kaleme aldığı Show TV’nin ilgileri üzerine toplayan dizisi Kalp Atışı’nın 10. bölümü Kurban Bayramı nedeniyle Cuma günü yayınlanmadı.

Başrollerini Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in paylaştığı Kalp Atışı’nın 10. bölümü heyecanla bekleniyor. Diziseverler, Kalp Atışı’nın 10. bölümünü beklerken, dizi Kurban Bayramı nedeniyle bir haftalık aranın ardından seyircisinin karşısına çıkacak. Buna göre Kalp Atışı 10. yeni bölümüyle 8 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelecek. Kalp Atışı’nın 10. bölüm ilk fragmanı da yayınlandı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Kalp Atışı’nın yeni bölümü 8 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de!