Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı dizisinin 2. tanıtım filmi merak uyandırdı

Kalp Atışı dizisinin 2. tanıtım filmi merak uyandırdı

tarafından zk zk

Show TV’nin yeni dizisi Kalp Atışı, yaz dizileri arasında iddalı olan yapımlardan. Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde oynayacağı ve MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide, yıllar önce tanışan ve yolları ayrılan ikilinin, yıllar sonra karşılaştıklarında yaşayacakları aşk hikayesi çevresinde dönen olaylar anlatılacak.

Çekimleri başlayan ve Flashback sahneler için bir süre önce Marmaris’e gidilen dizi, yakında Show ekranlarında başlayacak. Dizinin ilk tanıtım filmi bir süre önce yayınlanmıştı. Bu kez 2. bir tanıtım filmi daha geldi.

Kore dizisi ‘Doctors’tan uyarlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı dizinin yeni tanıtımınnda, Lise öğrencisi Eylül ve yol göstericisi Ali Asaf arasında söylenmeyen derin duyguların çatışması, ekran başındakilerin de merakını arttırdı.

Yıllar önce Ege’de başlayan hikaye, İstanbul’da bir hastanede ikilinin karşılaşmasıyla devam eder.

Dizinin diğer oyuncuları ise, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin oynuyor.

işte o tanıtım filmi: