Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Atışı’nda beklenmeyen bir gelişme yaşanacak! İşte 15. bölüm tanıtımı…

Kalp Atışı’nda beklenmeyen bir gelişme yaşanacak! İşte 15. bölüm tanıtımı…

tarafından zk zk

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 15. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kaza sonucu kolunu kaybeden Selim’in saldırganlaştığı, Eylül ve Ali Asaf’ın duygusal sahnelerinin dikkat çektiği tanıtımda, hastanenin yeni ortağı olduğunu öğrenen Eylül’ün yaşadığı büyük şok izleyenleri ekran başına kilitledi. Cuma günleri ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 14. bölümünde, Ziyanur’un ölümüyle yıkılan Ali Asaf, Eylül ile birlikte her şeyin başladığı yere, Marmaris’e doğru yola çıktı. Yolda karıştıkları kaza sonucunda Eylül başına darbe aldı. Geri dönmek zorunda kalan ve başı dönen Eylül aldığı darbeyi önemsemeyerek hastanedeki işlerine devam etti. Ali Asaf, Eylül’e gerçekleri söylemek isterken, Eylül’ün yarım kalan evlilik teklifini kabul etmesiyle büyük bir sevinç yaşadı. İpek, hastaneye tanınmayacak halde gelen annesini bilmeden tedavi etti. Bu olay İpek ve Eylül arasındaki buzları eritirken, Ali Asaf patlamada yaralanan Selim’in hayatını kurtarmak için Selim’in kolunu kesmek zorunda kaldı. Oğuz’un yardımıyla Eylül’ün iyi olmadığını anlayan Ali Asaf onu bulmak için yola çıktı. Araba kullanırken fenalaşan Eylül’ün yere yığıldığı final sahnesinde nefesler tutulurken, bir sonraki bölümde Eylül’e neler olacağı merakla bekleniyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Seda Akman, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 13 Ekim Cuma saat 20.00’de Show TV’de!
İşte “Kalp Atışı”nın 15. Bölüm Tanıtımı!