Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisi bitti! Oyuncularının her birinin kalbinde derin izler bıraktı!..

Kalp Yarası dizisi bitti! Oyuncularının her birinin kalbinde derin izler bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin baş rolünde yer aldığı ATV’nin Kalp Yarası dizisi final yaptı. Düşük reytinglerinden dolayı final kararı alınan dizi 21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 32. bölümü ile izleyiciye veda etti.

Kalp Yarasının oyuncuları ise sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla izleyiciye veda ettiler. Dizi oyuncularının her birinin vedası birbirinden duygusal oldu.

Yağmur Tanrısevsin Kalp Yarası’na ve dizide canlandırdığı ‘Ayşe’ karakterine şu satırlarla veda etti; “Kalp Yarası dizisinde Ayşe’nin hikayesi ile bir olmak benim için çok keyifliydi. Ayşe’ye inanan, takip eden, hikâyesi ile bir olan, kendinden parçalar bulan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bize kucak açan ve evimizde hissettiren tüm Hatay’a, Ayşe’nin ruhunun yansımasına sağlayan ve destek olan yönetmenlerime ve tüm oyuncu arkadaşlarıma, canla başla çalışan görünen ve görünenin ardındaki tüm ekip arkadaşlarıma emekleri ve destekleri için çok çok çok teşekkür ederim. Yeni hikâyelerde buluşmak dileğiyle…”

Kalp Yarası dizisi bitti! Oyuncularının her birinin kalbinde derin izler bıraktı!.. 8

Dizide ‘Yaman’ karakterini canlandıran Toprak Can Adıgüzel’in vedası da çok duygusal oldu. Oyuncu instagram hesabında uzun bir yazı kaleme aldı. Satırlarına “Evet.. Biraz uzun konuşacağım” diyerek başlayan oyuncu sözlerine şöyle devam etti;

“İnsanın kağıt üstünde var olmuş bir karaktere hayat vermesi ve onu canlı kanlı biri haline getirmesi enteresan bir şey.. Bir projeyi “iyi ki” ile bitirmek dünyanın en güzel hislerinden biriymiş. Antakya’ya ilk ayak bastığımız günle ayrıldığımız son gün arasında geçen iyi-kötü her şey bizi büyüttü ve geliştirdi. Bunda Antakya’nın cümlelerle tarif edilemeyecek atmosferinin payı büyük.

Kalp Yarası dizisi bitti! Oyuncularının her birinin kalbinde derin izler bıraktı!.. 9

Bizleri bağrına basan ve seven Hatay halkına, televizyonları başında izleyen, destekleyen ve güzel yorumlarını esirgemeyen izleyicilerimize, sosyal medyada çabasını ve emeğini sakınmayan destekçilerimize de binlerce kez teşekkür ederim. Yaman’ı hatalarına rağmen bu kadar sevip benimsemeniz beni ilk zamanlar çok şaşırtsa da sonrasında çok mutlu etti çünkü amacıma ulaştığımı hissettirdiniz. O yüzden içim çok rahat ve mutluyum.. Kalp Yarası bana kariyerim boyunca yoluma ışık tutacak tecrübeler kazandırdı.

Her türlü şartta ve koşulda bizlerin sizlere ulaşabilmesini sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma, setimizin vefalı emekçilerine çok ama çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız güzel kalpli insanlar.. Bu projede herkes öncelikle kendi emeğine saygı gösterdi o yüzden herkesin başı dik alnı ak. Son olarak.. Ben Yaman’ı çok sevmişim, anlamışım, hissetmişim.

Bir daha Yaman karakterini oynayamayacak olmak beni üzüyor. Vedalaşmakta en zorlandığım şey dokuz aydır hayat verdiğim seyisin oğlu Yaman oldu. Seni çok özleyeceğim çocuk. Güzel adamdın ve çok gerçektin. Birazdan ekranlarınızda son kez var olup hatıralara karışacağız. Neyse biraz uzattım.. Yolumuz uzun ve güzel olsun, ben tek başımayken değil sizlerle birlikteyken bir anlam ifade ediyorum.. Her şey için bin teşekkür.

Kalp Yarasının Betül’ü ise diziye aşağıdaki paylaşımıyla veda etti;

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zehra Yılmaz (@zehraylmz)’in paylaştığı bir gönderi