Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde de koronavirüs şoku planları bozdu!

Kalp Yarası dizisinde de koronavirüs şoku planları bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kalp Yarası’nın yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Hatta yayınlanan fragmanlar ile bir hayli heyecanlı bölümün izleyicileri beklediği mesajı da verildi.

Ancak planlar koronavirüs nedeniyle değişti. Kalp Yarası dizisi hayranlarının merakla bekledikleri 27. yeni bölüm için paylaşılan fragmanlar kaldırıldı. Bunun nedeni ise Ferit karakterini canlandıran Gökhan Alkan’ın koronavirüse yakalanması oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin setinde koronavirüs sorunu çıktı.

Süreç Film imzasını taşıyan dizinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan’ın testi pozitif çıktı. Ferit karakterine hayat veren ve çok da başarılı bir sezon geçiren Gökhan Alkan, birçok meslektaşının yaşadığı şanssızlık ile yüzleşmek durumunda kaldı.

Gökhan Alkan’ın durumu dizinin yayın planında da değişiklik yapılmasına neden oldu. 10 Ocak akşamı yayınlanacak olan 27. bölüm ertelendi. atv’de diğer bazı diziler gibi Kalp Yarası’nın da yeni bölümü gelecek hafta ekranda olmayacak.