Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde yaşanan ayrılık sonrası artık tüm dengeler değişti!

Kalp Yarası dizisinde yaşanan ayrılık sonrası artık tüm dengeler değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’nda dengelerin değişmesine neden olan gelişme Adnan karakterinin ölmesi oldu…

Mahir Günşıray gibi usta bir ismin canlandırdığı karakter diziye büyük katkı sağlıyordu. Birçok izleyici Adnan karakterini sevmese bile hikayedeki yeri çok etkiliydi… Adnan karakterinin ölmesi ile birlikte dizide dengelerin de değişeceğine yönelik bir beklenti oluştu.

Kalp Yarası dizisinde dengeleri değiştirecek bir başka gelişme ise Nilsu Berfin Aktaş’ın canlandıracağı Pınar karakteri olacak. Aktaş, koronavirüse yakalandığı için Antakya’daki sette yapılan çekimlere katılmadı. Ama yakın zamanda oyuncuyu gizemli rolüyle sıklıkla duyacaksınız.

Pınar karakterinin annesi rolünde İrem Altuğ gibi yine tecrübeli bir oyuncunun daha ekibe katılacak olması da dizi adına dikkat çeken bir başka gelişme oldu.

Gökhan Alkan’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle diziye verilen ara 2 haftaya çıkmıştı. İzleyiciler uzun süredir yeni bölümü beklediği için büyük bir sabırsızlık da gözlemleniyor.

Kalp Yarası dizisinin 27. yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden yayınlanan fragmanlar heyecanı artırdı. Peki başka neler olacak? İşte dizide yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar:

Kalp Yarası dizisinde yaşanan ayrılık sonrası artık tüm dengeler değişti! 7

Adnan’ın ölümüyle yasa boğulan Sancakzade ailesine Yaman ve Hande’nin yaptığı sürpriz, konakta tüm dengelerin değişmesine neden olur.

Babasının ani ölümüyle sarsılan Ferit kendine gelmeye çalışırken, hiç beklemediği bir detay onu başka sorulara götürür.

Ayşe ise Şahin ve Mirza’nın amacını sonunda öğrenir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Hande ve Yaman, geçmişin intikamını Sancakzadeler’den acı bir şekilde alırken, Ayşe ve Ferit’e nasıl bir sürpriz yapacaktır?