Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalp Yarası dizisine yeni karakter geliyor, ortalığı fena karıştıracak!

Kalp Yarası dizisine yeni karakter geliyor, ortalığı fena karıştıracak!

tarafından ker_def

atv’de yayınlanan ve ilgi gören Kalp Yarası isimli dizinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor. Bir süredir reytingleri düşmekte olan diziye yeni bir karakter katılacağı ortaya çıkmıştı. Şahin isimli karakter de merakla bekleniyordu.

Dizide Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe karakterini etkileyecek olan bu karakter hikayede yerini almaya başlayacak. Yeni karakter dizinin hikayesinde büyük bir karışıklığa neden olacak.

atv’nin, Süreç Film imzalı, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’nın kadrosuna usta oyuncu İştar Gökseven dahil oluyor. Gökseven, dizide Şahin karakterine hayat verecek.

Kalp Yarası dizisine yeni karakter geliyor, ortalığı fena karıştıracak! 7

​​Yirmi birinci bölümde diziye katılacak olan Şahin’in kim olduğu ise büyük bir merak konusu. Ayşe’yi gölge gibi uzaktan takip eden Şahin’in Antakya’ya gelişiyle ortalık fena karışacak.

Şahin’in ortaya çıkmasıyla, hikayeye gizemli bir şekilde dahil olan Mirza’nın ve Ayşe’nin geçmişinin sırları da ortaya saçılacak!

‘Kalp Yarası’ yeni bölümüyle pazartesi akşamı atv’de yayınlanmaya devam ediyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolündeki dizinin her yeni bölümü büyük bir heyecana neden oluyor.