Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkıntılı günler yaşayan Kalp Yarası’nda bir de ayrılık şoku var!

Sıkıntılı günler yaşayan Kalp Yarası’nda bir de ayrılık şoku var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen dizisi Kalp Yarası son haftalarda sıkıntılı günler yaşıyor. Reytinglerde ortalamanın çok az üstü puan alan dizi tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz üzerine çıkması ile ayakta kalabiliyor. Bu arada diziden çok önemli bir karakterin ayrılacağı öğrenildi.

Başrollerinde yer alan Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in çok iyi bir çift olduğu dizi yaz aylarında ekrana gelmeye başlamıştı. En son 24. bölümü yayınlanan dizinin hikayesi iyi bir şekilde devam etmesine rağmen, geçtiğimiz haftalarda yoğun eleştiriler vardı.

Ortalamanın biraz üstünda aldığı reyting puanıyla devlere karşı mücadele veren Kalp Yarası dizisinde çok önemli bir karakterin ayrılacağı öğrenildi. Buna göre dizide Adnan karakterini canlandıran Mahir Günşiray diziden ayrılıyor. Canlandırdığı karakter de 26. bölümde ölecek ve diziye veda edecek.

Sıkıntılı günler yaşayan Kalp Yarası'nda bir de ayrılık şoku var! 7

Dizinin çok önemli karakterlerinden biri olan Adnan’ı canlandıran Mahir Günşiray’ın ayrılık haberi büyük bir şok etkisi yarattı. Reytinglerde çok parlak sonuç alamasa da izleyicilerin çok sevdiği Kalp Yarası dizisi sosyal medyada, yayınlandığı günün birincisi olmayı sürdürüyor.

24. bölüm geçen haftaya göre tüm kategorilerde bir miktar yükseliş getirdi. Yani hikayeyi terk eden bazı izleyiciler yeniden ekran başına geçti. Bu durum da umutları artırdı. Çünkü dizi hayranları bir final endişesi yaşıyor.

Kalp Yarasında küçük reyting yükselişleri bile izleyenlerin moralini yerine getiriyor. Çünkü daha fazla izleyici kaybı yaşanır ise bunun anlamının final olduğunu herkes biliyor. Kalp Yarası’nın izleyicileri dizilerinin final yapmasını istemiyor.