Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası izleyicileri iki karaktere fena halde gıcık oldu!

Kalp Yarası izleyicileri iki karaktere fena halde gıcık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalp Yarası isimli atv dizisi etkinliğini her yeni bölümde daha da güçlü şekilde hissettiriyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin başrolünde buluşan Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’e olan ilgi de giderek artıyor.

Dizinin reytinglerinin de iyi gelmesinin altında hikayenin çok iyi ilerlemesi ve karakterlerin de izleyiciler tarafından benimsenmesi yatıyor. Kalp Yarası, yaz dönemi başlayan ama kış döneminde de devam edebilecek bir dram yapımı…Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çeken dizinin 9.yeni bölümü 30 Ağustos pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa dizideki bir karaktere izleyiciler fena halde gıcık oluyor.

Kalp Yarası izleyicilerinin görmek istemediği ve gıcık kaptığı karakterin ismi Baha… Kemal Burak Alper’in başarıyla canlandırdığı Baha’yı izleyiciler Arıza dizisindeki Fiko karakteri ile de hatırlayacaktır. atv dizisinde Ayşe’nin arkadaşı olan Baha, aynı zamanda ona aşık… Ayşe’yi korumayı kendisine amaç edinen Baha başını derde sokmakta usta bir karakter.

Kalp Yarası izleyicileri iki karaktere fena halde gıcık oldu! 8

Baha karakterini tacizci ve sorunlu birisi olarak gören Kalp Yarası hayranları, sosyal medya yorumları ile dikkat çekiyor. Kemal Burak Alper’in başarılı oyunculuğunun da etkisiyle Baha karakteri iyice sivrildi.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Baha bildiğin tacizci, sorunlu biri ve bu haliyle daha ne kadar sapıtacak. Bunun sonu iğrenç bir yere gitmesin lütfen. Bu gidişle Baha gidene kadar youtube’dan onu atlayarak devam edeceğim. Artık bu tacizi mide bulandırıyor.”

Kalp Yarası izleyicileri iki karaktere fena halde gıcık oldu! 9

Başrolde yer alan Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterine yönelik eleştiriler de artmaya başladı. Değerleri ve ilkesi olmadığı eleştirileri yapılan Hande karakterinin sürüklendiği yol, izleyicileri rahatsız ediyor.

Baha ve Hande karakterlerinin çok fazla öne çıkması nedeniyle senaristlere de gönderme yapan Kalp Yarası hayranları, bu durumun sinir bozucu olduğunu düşünüyor. Kimi hayranlar diziden bu iki karakter nedeniyle soğumaya başladığı uyarısını da yapıyor.