Ana sayfa Sosyal Medya Kalplere yerleşen, birbirine en çok yakışan dizi çiftleri arasında 3 tane favori çift var!

Kalplere yerleşen, birbirine en çok yakışan dizi çiftleri arasında 3 tane favori çift var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yayınlanan dizilerde yer alan çiftlere izleyicilerin ilgisini bir hayli fazla… Bu çiftler arasında son dönemde öne çıkan 3 favori çiftten bahsedeceğiz. İlk olarak Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisine götürelim sizi.

Çekimlerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam etmekte olan dizinin başrolünde buluşan Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi o kadar başarılı bir iş ortaya koydu ki, onların enerjileri izleyenleri de keyiflendiriyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan, birbirlerine de çok yakıştı. Sette de çok iyi anlaştıkları kamera arkasından görülebilen çift, 2021-2022 sezonunun en çok yakışan çiftlerinin başında geliyor.

Kalplere yerleşen, birbirine en çok yakışan dizi çiftleri arasında 3 tane favori çift var! 50

Gönül Dağı dizisi gibi yine cumartesi akşamları yayınlanan ve atv’nin beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim’de de izleyicileri çok etkileyen bir çift var. Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Doruk ile Asiye de izleyicilerin favorisi konumunda. Haklarında sosyal medyada her hafta binlerce paylaşım yapılan iki genç oyuncu rollerini de çok iyi canlandırıyor. Birbirlerine çok yakıştırılan oyuncular, bu sezonun en favori çiftlerinden birisi oldu…

Kalplere yerleşen, birbirine en çok yakışan dizi çiftleri arasında 3 tane favori çift var! 51

Üçüncü en favori dizi çifti olarak ise Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinden bahsetmek gerekiyor. 39. bölümü ile Mart ayında final yapması planlanan dizide birbirlerine çok yakıştırılan Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi, güçlü enerjilerini sete de yansıtıyor.

Kalplere yerleşen, birbirine en çok yakışan dizi çiftleri arasında 3 tane favori çift var! 52

Romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak adlandırabileceğimiz Burcu Özberk, bir kez daha başrolünde aldığı bir diziyi etkili bir hale getirdi ve İlhan Şen de ona çok yardımcı oldu. İkilinin sosyal medyaya yansıyan setteki güzel anları da çok konuşuluyor. Sosyal medyada birbirlerine en çok yakıştırılan dizi çiftlerinden olan Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi, çok iyi bir arkadaşlık ortamı da kurdu. Bazı kişiler onların aşk yaşadığını zannediyor ama bu gerçek değil. Onlar hem partner hem de çok iyi bir arkadaş…