Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı’nın oyunculuk serüveni film gibi!

Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı’nın oyunculuk serüveni film gibi!

tarafından zk zk
Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı'nın oyunculuk serüveni film gibi! 7
Televizyongazetesi/Analiz

Şimdilerde Fox TV ekranlarına ADI: ZEHRA dizisiyle gelmeye hazırlanan Zeynep Çamcı, bir süredir ekranlarda farklı dizilerle izlemeye alıştığımız bir isim ancak onun gerçek hikayesi de bir hayli ilgi çekici.

Sade duruşu ve başarılı performansıyla konuşulan Zeynep Çamcı, Adı Zehra dizisiyle de çok konuşulacağa benziyor. Ancak Çamcı’nın oyuncu olma sevdası da tam bir başarı öyküsü içeriyor.

1986 yılında Bodrum’da doğan oyuncu, aslında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu.

Kamera arkası eğitimi alan Zeynep Çamcı’nın oyunculuk sevdası o kadar büyükmüş ki önce reji asistanı olarak başlasa da kamera önü hayali için çok çalışmış.

Aslında İstanbul’a geldiği yıllarda kafası çok karışık olan Zeynep Çamcı, şehre alışmakta da epey zorlandığını bir röportajında dile getiriyor. Çamcı, o dönemler bol bol ağladığını ve kafasının karışıklığı nedeniyle rüya bile göremediğini anlatıyor.

Okuduğu bölüm gereği tam bir canlı yayın aşığı olan Zeynep Çamcı, televizyon izlemeyi çok sevdiğini, özellikle canlı yayınları ve kaçırdığında tekrarlarını bile izlediğini anlatıyor bir röportajında.

Zeynep Çamcı’nın Reji asistanlığından figüranlığa ve oyunculuğa uzanan öyküsü: