Ana sayfa Foto Galeri Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı’nın oyunculuk serüveni film gibi!

Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı’nın oyunculuk serüveni film gibi!

tarafından zk zk

Adı Zehra ile çok konuşulacak! Zeynep Çamcı'nın oyunculuk serüveni film gibi! 7

Gupse Özay’ın Deliha filmindeki Havva rolüyle sinemada da boy göstermeye devam eden Çamcı, 2015’te Star TV’de yayınlanan Eğlendirme Dairesi isimli skeç içerikli programda da yer almıştı.

Seviyor Sevmiyor, Beni Böyle Sev, Canımın İçi gibi dizilerde de oynayan Zeynep Çamcı, geçtiğimiz sezonlarda Emre Kınay, Haluk Bilginer ile birlikte oynadığı Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak bir kaç bölüm sonra ekrana veda eden KARA YAZI dizisinde de dikkatleri çekmişti.

Zeynep Çamcı’nın oynadığı filmler; Recep İvedik 2, Güneşin Karanlığı, Recep İvedik 3, Meryem, Bedeli hazır ayrıca Eğlendirme Dairesi, Beni böyle sev, Emir’in Yolu Leyla ile Mecnun ve Canımın içi televizyon dizilerinde de rol almıştır.

Adı Zehra dizisinde bu kez başrolde büyük bir sorumluluk alan Zeynep Çamcı, hikayesi kendi oynadığı karakter üzerine kurulu olan diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken dizi şimdiden merak konusu oldu bile.

Frankfurt’da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra’nın, Almanya’daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsünü anlatan Adı Zehra’nın oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı’nın yanı sıra Ali Can Yücesoy, İnanç Konukçu ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler yer alacak.

Zeynep Çamcı’nın videolarını izlediniz mi? Youtube kanalında filmlerini yayınlıyor…