Ana sayfa Dizi Haberleri Kamera önü dram, arkası komedi! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ne alemsiniz!

Kamera önü dram, arkası komedi! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ne alemsiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kamera arkasında eğlenceli anlar yaşanmakta. Özellikle başrolü İbrahim Demirkol ile paylaşan Demet Özdemir, esprili paylaşımlarıyla dizinin takipçilerini de keyiflendiriyor. Oyuncu, enerjik ve doğal tavırlarıyla sosyal medyada da ilgiyle takip edilen bir isim. Zaman zaman dizinin setinden yaptığı paylaşımlarıyla da konuşulmakta.

Dizide Mehdi ve Zeynep karakterlerine hayat veren Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol, kamera arkasında da iyi anlaşan iki isim. Kamera önünde oyunculuklarıyla takdir toplayan ikili, yakaladıkları ekran uyumu sayesinde dizideki karakterlerine de inandırdılar izleyenleri.

Yoğun ve yorucu set sürecine karşın, Demet Özdemir’in bu zamanı keyifli geçirmek için eğlenceli yollara başvurduğu da gözleniyor yaptığı paylaşımlardan. Adeta setin neşesi olan oyuncu, zaman zaman partneri Çelikkol’u da instagram paylaşımlarına dahil etmekte.

Kamera önünde dram sahneleri oynayan iki isim, kamera arkasında ise sosyal medyadaki esprili paylaşımları ile dikkat çekti. Çelikkol, kullandığı komik filtre ile Özdemir’e “Gayet iyiyim” notunu gönderdi.

Demet Özdemir ise sayfasında paylaştığı bu gönderiye “Turp gibisin turp” diyerek dalgasını geçti…

Kamera önü dram, arkası komedi! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ne alemsiniz! 8

İki oyuncunun bir araba çekimi öncesindeki pozunu ise sete ziyarete gelen meslektaşları İsmail Ege Şaşmaz çekmiş. “Baskın basanındır, vantuz çekiminde yakaladık” notuyla da paylaşmış. Demet Özdemir de kendi sayfasında yayınlayarak “Hahaha şakasınız, hemen sete koşun!” notunu düşmüş.

İşte o paylaşım…

Kamera önü dram, arkası komedi! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ne alemsiniz! 9