Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’de Yemin dizisine kardeş geliyor!

Kanal 7’de Yemin dizisine kardeş geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında 2 sezondur devam etmekte olan Yemin dizisi önemli bir başarının sahibi oldu. Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın başrolde buluştuğu dizi büyük beğeni topladı. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında ve özellikle de Latin Amerika ülkelerinde Yemin dizisinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Yemin dizisinin yapım şirketi Karamel Yapım, yeni ve iddialı bir günlük diziye daha başlıyor. 2020-2021 sezonunda Yemin dizisine kardeş bir yapım geliyor. yeni dizisinin ismi ise Emanet olarak belirlendi.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Emanet dizisinin çekimlerine yarın başlanacak. Ayhan Özen’in yönetmenliğini yaptığı dizide yer alan oyuncu kadrosu da belirlendi.

Kanal 7'de Yemin dizisine kardeş geliyor! 7

Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda şu isemler bulunuyor: Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Gülay Özdem, Tolga Pancaroğlu, Volkan Yıldırım, Derya Oğuz Ertün, Osman Aydın, Özge Agyar, Adnan Mehmet Ali Aslan, Hilal Yıldız, Gözde Gürkan, Binnaz Ekren ve Zeynep Naz Eyüboğlu.”