Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7 dizisi Emanet yurt dışında görücüye çıkıyor!

Kanal 7 dizisi Emanet yurt dışında görücüye çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin geçen sezon sessiz ama iddialı bir şekilde yükseliş grafiği gösteren dizisi Emanet yurt dışında tanıtılıyor. Dizi, halen Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen dizi fuarı MIPCOM’da dünyanın karşısına çıkıyor.

Genç oyuncular Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın başrolünü paylaştığı Emanet dizisi üçüncü sezonuyla ekrana geliyor. İlk başlarda çok dikkat çekmeyen dizi zamanla başarı grafiğini o kadar yükseltti ki çok büyük bir izleyici kitlesi edindi.

Yayında olmadığı yaz aylarında bile başrol oyuncularına ilgi devam ederken oyuncular sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. Böylesine bir yükseliş yaşayan Emanet dizisi Legacy ismiyle yurt dışına açılıyor.

Kanal 7 dizisi Emanet yurt dışında görücüye çıkıyor! 7

Kanal 7’nin dramatik dizisi Emanet, Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen dizi fuarı MIPCOM’da dünya dizi piyasasanın karşısına çıkıyor. Dizilerin yurt dışına açılmasında büyük bir fırsat olan bu fuara dünyanın birçok ülkesinden yayıncılar katılıyor.

Emanet çok başarılı olarak gitse de bu sezon reytinglerinde biraz düşüş gözleniyor. Tüm kişiler kategorisinde hala izleyicisini tutmaya devam eden Emanet, AB ve ABC1’de ise büyük kayıplar yaşadı.

Emanet’in ikinci sezonunu heyecanla bekleyen izleyiciler, sürekli gerilimli sahnelerden rahatsız olduklarını dile getiriyor. Bazı olayların fazla uzatılmasının artık diziye zarar verdiğini de yazan dizinin takipçileri, senaristlerin ne yapmaya çalıştığını anlamadıklarını da vurguluyor.