Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal 7 Elif dizisi 759. bölüm fragmanı yayınlandı – 20 Eylül Perşembe

Kanal 7 Elif dizisi 759. bölüm fragmanı yayınlandı – 20 Eylül Perşembe

tarafından ker_def

2014 yılından bu yana Kanal 7 ekranlarında devam eden Elif dizisinin özel bir kitlesi var. Yurt dışında da birçok ülkede yayınlanan Elif, 5. sezonuyla hayranlarının karşısına çıktı. Elif dizisinin 759. bölümü 20 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşacak. 7. bölümde neler olacak? 7. bölümden ilk görüntüler… Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz…

İşte Elif dizisi 759. bölümünden ilk görüntüler… Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 759. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Ekranların sevilen dizisi Elif’te bu akşam Elif okula gidemeyeceğini öğrenir ve çok üzülür. Macide ise yıllar sonra çıkıp gelen ablasını konakta kalmaya ikna eder. Fakat Hümeyra Kıymet’in iyi bir niyetle gelmediğini düşünür. Hümeyra haklı mı çıkacak?

Herkesi okul heyecanı sarmışken Elif bütün arkadaşları gibi okula devam edemeyeceğini öğrenir. Elif’in okula başlayabilmesi için okul müdüründen ricacı olan Aslı olumlu cevap alamaz. Öte yandan Macide ise yıllar sonra çıkıp gelen ablasını görünce şok olur. Bir gençlik macerası yüzünden evden kaçıp Macide’den de kopman kıymet yıllar sonra helalleşmek için geri gelmiştir. Niyeti kısa bir misafirlik gibi görünse de Macide onu bırakmaz ve konakta kalması için ikna eder. Onun aniden çıkagelmesi yalnızca Hümeyra’yı rahatsız etmiştir. Fakat Macide ve Kerem onun şüphelerini yersiz bulur. Peki Hümeyra’nın hisleri doğru mu çıkacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar 17 Eylül Pazartesi’den itibaren Elif ile Kanal 7’de…

Kanal 7 Elif dizisi 759. bölüm fragmanı yayınlandı - 20 Eylül Perşembe 7

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan Oral
Elif Dizisi Konusu:

Elif dizisi, küçük yaştaki Elif’in anne ve babasından ayrı geçen zorluklarla dolu hayatını anlatmaktadır. Elif’in hikayesi öz babasının evine besleme olarak gitmesiyle başlamıştır. Çiftlikte öz babası Kenan’ın eşi Arzu kızın varlığından oldukça rahatsız olmaktadır. Arzu, küçük kıza her türlü kötülüğü yapmaktadır çünkü Elif’in, kocası Kenan’ın kızı olduğunu öğrenmiştir, bu durum küçük kızı onun en büyük düşmanı yapmıştır. Elif ise başına gelen tüm kötü olaylara rağmen annesinin verdiği öğütlere uyar. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek yerine her şeyi iyilikle kabul eder. Kenan’ın kardeşi Selim’in, Elif’in kim olduğunu öğrenmesiyle hikaye tamamen yön değiştirir. Dizinin 2. sezonuna gelindiğinde Kenan da, Elif’in kendi kızı olduğunu öğrenir. Bununla birlikle olaylar iyice içinden çıkılamaz hale gelir. Elif konusu ayrılıklar olsa da anne ve babasından ayrı geçen günlerin sonuna yaklaşmaktaydı. Uzun yıllar sonra kavuşan Melek ile Kenan’ın düğün gününde olanlar, yaşanan güzelliklere kara bir leke sürmüştür.