Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’deki Yemin dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? İlk işaret geldi!

Kanal 7’deki Yemin dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? İlk işaret geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan günlük dizi olarak yola çıkan daha sonra da hafta sonları ekranlara gelmeye devam eden Yemin dizisinin akıbetini hayranları merak ediyor…

Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisinin başrolünde yola çıkan Yemin dizisinde ilk iki sezon çok başarılı bir iş ortaya konuldu. Bu güçlü çıkışın ardından da Özge Yağız projeden ayrılarak başka yapımlarda kendini gösterdi ve şimdi Baba isimli Show TV dizisinde yoluna devam ediyor.

Gökberk Demirci ise sette tanıştığı ve iyi bir partnerlik sürecinin ardından aşk yaşamaya başladığı Özge Yağız ile evlilik hesapları yaparken, Yemin dizisindeki rolüne de devam ediyor.

Dizi hayranları, Yemin dizisinde beşinci sezonun olmasını istiyor. Bu yönde de ilk işaret geldi… Gökberk Demirci’nin başrol erkek oyuncusu olarak Yemin dizisiyle yoluna devam etme kararı aldığı ortaya çıktı.

Beşinci sezon onayı da alan Yemin, Kanal 7 ekranında yoluna aynı şekilde devam edecek. Emir karakterine hayat veren Gökberk Demirci, sosyal medyada da hakkında çok konuşulan erkek oyunculardan birisi oldu.

Yemin projesi ile yola devam ederek, sadakatini sergileyen Gökberk Demirci, sevgilisi Özge Yağız gibi yeni proje riski almak yerine, yuvada kalmayı seçti.

Yemin dizisinin beşinci sezonu için ise Karamel Yapım’ın izleyicilere bazı sürprizleri olabileceğine yönelik bilgiler geliyor.