Ana sayfa Dizi İzle Kanal 7’nin iddialı Hint dizisi final yapıyor

Kanal 7’nin iddialı Hint dizisi final yapıyor

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanan Bıçak Sırtı dizisinin 123. bölümü ile birlikte 17 Şubat Pazartesi akşamı saat 21.30’da son kez ekrandaki yerini alacak. Dizi hayranlarına veda ediyor. Bıçak Sırtı bu akşam final bölümünde neler  yaşanacak? Maheshvari ailesindeki sular durulur. Fakat her şeyin yoluna girdiğini düşündükleri anda karşılarına Mansi çıkar. Lukşi Mişta’nın hayatını kurtarmak için Mansi’nin dediklerini kabul edecek mi?

Annapurna’nın hastalanması Lukşi’nin her şeyi itiraf etmesini sağlar. Lukşi’nin geri dönüşü evde büyük bir sevinç havası oluşturur. Sanskar tüm yaşananlar için Swara’dan af diler. Swara ve Sanskar arasındaki sular durulurken Lukşi ile Ragini de eski günlerine döner.

Fakat Maheshvari ailesinin evi bir anda maskeli adamlar tarafından kuşatılır. Nikhil ve Mansi bir anda ortaya çıkar. Swara’nın tüm planlarını bozuğunu söyleyen Mansi Abhi’nin paralarını almak için Mişta’yı kullanmak ister. Lukşi Mansi’nin isteğini yerine getirecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı final bölümüyle Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015