Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal biletini erken kesti! Show TV’nin dizisi 4. bölümüyle final yapıyor!

Kanal biletini erken kesti! Show TV’nin dizisi 4. bölümüyle final yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun başlamasının ardından pek çok dizi ekranlara gelmeye başladı. Bir önceki sezondan gelen dizilerin yanı sıra yeni diziler de ekranda. Ancak Eylül ayının başından beri dizilerde yaprak dökümü başladı. Bir kaç bölüm yayınlandıktan sonra reytingleri beklenenin altında kalan dizilere pek şans tanınmıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ekrana İyi Günde Kötü Günde, Gençliğim Eyvah, Bay Yanlış, Güvercin, Yeni Hayat, Çatı Katı Aşk dizileri veda etmişti. Şimdi bir dizinin daha vedası söz konusu.

Artık neredeyse pek çok dizi daha 10 bölüm yayınlanamadan final yapıyor. Büyük emekler ve iddialarla ekrana gelen dizilerin daha ne olduğu anlaşılamadan bileti kesiliyor!

Bu dizilere bir yenisi daha eklendi. Show TV’de ekrana gelen Şeref Sözü dizisi, üstelik sadece 4 bölüm ekranda kalarak bu akşam (4 Kasım Çarşamba) yayınlanacak bölümüyle final yapıyor.

Kanal biletini erken kesti! Show TV'nin dizisi 4. bölümüyle final yapıyor! 7

TIMS&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin geçtiğimiz hafta reytingler çok düşük gelmiş ve final kararı alınmıştı. Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in başrollerine yer aldığı dizi kısa sürede ekran veda ediyor.

Büyük prodüksiyon, büyük emek ve çabalarla aylarca süren hazırlıkların ardından ekrana gelen bir dizinin daha gidişine tanıklık edeceğiz.

Peki finalde neler olacak?

Final bölümü ile bu akşam izleyicileri ile son kez buluşacak olan Şeref Sözü dizisinin final bölümünde yaşanacakların detayı şöyle: İsra’yı suçlayan Yasemin’in Ömer’i getirerek izleyenleri şaşırttığı tanıtımda Cihan’ın giderek yükselen öfkesi dikkat çekiyor. İkili arasında olacaklar ise şimdiden merakla bekleniyor. Nihayet eve dönen ve hiç de sıcak karşılanmayan İsra’nın tek derdi oğlunu sağ salim yeniden kucağına alabilmektir.

Cihan Adabeyli, oğlunun bulunması için tüm imkanları seferber ederken, büyük bir belirsizliğin pençesindeki İsra, çaresizce Ömer’in bulunmasını beklemektedir. Emsal’in talimatıyla ev halkı da adanın her köşesinde bebeği aramaya koyulur. Yasemin gözünü karartmış; eve geri dönebilmek, Cihan’la tekrar birlikte olabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Bu kez Metin’in de durduramadığı Yasemin, küçük Ömer’le birlikte liman binasını ateşe verir. Ömer kurtulabilecek mi? Cihan Adabeyli oğluna yaşatılanların hesabını nasıl soracak? Yasemin’in intikam planı nasıl sonuçlanacak? Tüm yaşananlardan sonra İsra, adada kalabilecek mi?

İşte 4. ve final bölümünden ön izleme: