Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D 2, Star TV 3, atv 3 yeni dizi ile izleyicileri tavlamaya çalışacak!

Kanal D 2, Star TV 3, atv 3 yeni dizi ile izleyicileri tavlamaya çalışacak!

tarafından ker_def

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, yeni dizilerin Nisan ayına kadar bir bir ekrana gelmeye başlayacağını yazdı. Şu anda yayınlanması beklenen toplam 8 dizi bulunuyor.

Projeleri devam eden ve akıbeti netleşmeyen diziler de bu kervana katılır ise sayının çok daha yukarılara çıkabileceği kesin… Ancak ilk tahlilde 8 yeni dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

İşte Mesut Yar’ın kaleminden o diziler:

Nisan’a kadar kaç dizi geliyor?

Paralı platformlar ya da internet kanallarını saymazsak yine de 1 aya kadar yayında olacak dizi sayısı az değil…

Kanal D, iki diziyle Mart ayına hazır. Biri “İnsanlık Suçu” diğeri ise sezon başından beri ne zaman başlayacağı kestirilemeyen “Mehmed Bir Cihan Fatihi”…

Star TV’de “Avlu” sete çıktı sayılır ve Mart’a yetişir. Uzun süreden sonra Uğur Yücel’i sıkıntılı bir tipte izleyeceğimiz “Nefes Nefese” isimli yeni dizi gün sayıyor. “Börü” de iki vakte kadar altı haftalık parkuruna başlıyor…

Atv sırasını bekleyen üç diziyle yine rekor kırıyor. “Masum Değiliz” artık kıvama geldi, gününü bulacak gibi. “8. Gün” resmen gün sayıyor ve “Bu Şehrin Çocukları” da (şehirli isimler pek iş yapmıyor ama neyse) sırasını bekliyor.

FOX’ta “Adı Zehra” için yayın günleri değişti. “Kalbimdeki Deniz” pazartesi gecesine kaydı, “Adı Zehra” da cumartesi akşamında kısmetini arayacak. Bu kadar!