Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Çocuklar Duymasın dizisinin arkasında durmak zorunda!

Kanal D, Çocuklar Duymasın dizisinin arkasında durmak zorunda!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında geçen sezon çalkantılı bir sezon geçiren Çocuklar Duymasın, Birol Güven’in hikayeye yeni karakterler eklemesiyle reytinglerde yükselişe geçmiş ve yeni sezonda da yayınlanma vizesi almıştı.

Çocuklar Duymasın’ın yeni sezonu Kanal D’nin yeni taktiği gereği erken başlayacak.

Ancak geçen sezonda bu sezona önemli bir değişiklik var. Dizi artık Pazar günleri değil, Çarşamba günleri izleyicisi ile buluşacak.

15 Ağustos Çarşamba günü yeni sezon ilk bölümünü izleyeceğimiz Çocuklar Duymasın, bir süre sadece Nefes Nefese dizisiyle rekabet halinde olacak. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul başladıktan sonra ise Çarşamba günleri tam bir ateş çemberine dönecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, köşe yazısında Kanal D’nin diziyi Çarşamba gününe almasını olumlu buldu ve kanala da diziye sahip çıkması mesajı yolladı:

Kanal D, Çocuklar Duymasın dizisinin arkasında durmak zorunda! 7

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

“Çocuklar Duymasın’, çarşamba gününe alındı. Türkiye’nin en çok izlenen iki dizisi var o akşam: ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Sen Anlat Karadeniz’… ‘Nefes Nefese’ de aynı gün. Kanal güçlü rakipleriyle rekabet edebilmek için, karşısına çok güvendiği bir komedi koydu. Komedi isteyen seyircileri kazanma stratejisi doğru mu? Aslında doğru. Ben her zaman yazıyorum bunu… Aynı seyirciye hitap eden dizileri birbiriyle vuruşturmak, hepimize zarar. Ama pazar günleri seyircisini bulmuş, rakiplerine karşı direnebilmiş bir projenin yerini değiştirmek, bence riskli. Çarşamba gününe yeni bir komedi dizisi koymak çok daha iyi olurdu. Kanal D, bu kadar sert hikaye anlatan, büyük bütçeli dramalarla mücadele edecek. ‘Çocuklar Duymasın’ın arkasında durmalı…”