Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizisi İntibah’ın oyuncuları belli oldu mu? Eğer bu iddia gerçekse yer yerinden oynar!

Kanal D dizisi İntibah’ın oyuncuları belli oldu mu? Eğer bu iddia gerçekse yer yerinden oynar!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin uzun süredir heyecanla beklenen yeni dizisi İntibah’ın ilk duyurusunun üzerinden çok zaman geçmesine rağmen hala bir gelişme olmadı. Herkes diziyi çok merak ederken ortaya atılan bir iddia herkesi çok heyecanlandıracak türden.

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Dizide rol alacak isimler konusunda da bazı söylentiler yayılmıştı ancak hiçbiri doğru çıkmamıştı.

İlk duyurusundan bu yana izleyiciler, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda İntibah dizisinin başrollerinde kimlerin oynayacağını merak ediyor. Dizinin oyuncularıyla ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak ortaya atılan bir iddia herkesi heyecanlandırdı.

Bu iddiaya göre önümüzdeki kış sezonunda Kanal D’de ekrana gelmesi planlanan İntibah dizisinin başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı paylaşacak. Eğer bu iddia gerçek çıkarsa izleyicileri çok iddialı yeni bir dizi çifti bekliyor demektir.

Kanal D dizisi İntibah’ın oyuncuları belli oldu mu? Eğer bu iddia gerçekse yer yerinden oynar! 8

Melisa Aslı Pamuk son yıllarda dikkati çeken bir oyuncu. Bugüne kadar Lale Devri, Kurt Seyit ve Şura, Ulan İstanbul, Çarpışma gibi başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu en son Kırmızı Oda dizisinde rol almıştı. Selahattin Paşalı da son dönemin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Babil dizisindeki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Aşk 101 ve Pera Palas’ta Gece Yarısı ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

Aylar önce yapılan açıklamada İntibah dizisi için hazırlıkların sürdüğü, oyuncu arayışlarının devam ettiği belirtilmişti. Ancak bir daha diziyle ilgili net bir açıklama gelmemişti. Daha önce Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği dizi büyük bir merak yaratmıştı. Ancak dizinin oyuncularıyla ilgili hala resmi bir açıklama yok. Yapımcılığını BKM’nin üstleneceği dizi için Aytaç Şaşmaz, Demet Özdemir ve Kerem Alışık ile görüşüldüğü söylenmiş ancak hiçbiri gerçek çıkmamıştı.

Kanal D dizisi İntibah’ın oyuncuları belli oldu mu? Eğer bu iddia gerçekse yer yerinden oynar! 9

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.