Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D dizisinden ayrılan Bahar Şahin’in korktuğu başına geldi!

Kanal D dizisinden ayrılan Bahar Şahin’in korktuğu başına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile 2019 yılına damgasını vuran isimlerden birisi de Bahar Şahin olmuştu. O Hayat Benim dizisinde geniş kitleler tarafından tanındıktan sonra, Zalim İstanbul ile performansını katlayan ve yeni hayranlar kazanmakta zorluk yaşamayan Bahar Şahin, bazı talihsizlikler de atlattı.

2020-2021 sezonu için Kanal D’nin İyi Aile Babası isimli dizisiyle anlaşan oyuncu, ekrana komedi performansıyla gelecekti. Ancak dizinin yayına başlamasından 1 hafta önce ekipten ayrılan Bahar Şahin, tutmayan dizinin kadrosunda son anda ayrılarak dikkatleri çekmişti.

İyi Aile Babası, Babam Çok Değişti olarak yenilendi ama yeni bölümün reytingleri de düşük geldi. Bahar Şahin adına bu projeden ayrılmasının bir kayıp olmadığı da ortaya çıktı. Diziden koronavirüse yakalandığı gerekçesiyle çıkan oyuncunun korktuğu da başına geldi. Hastaneye düşmek istemeyen Bahar Şahin’in hastanede tedavi altına alınması, hayranlarını da üzdü.

Kanal D dizisinden ayrılan Bahar Şahin'in korktuğu başına geldi! 7

Apar topar hastaneye kaldırılan Bahar Şahin, karın ağrısı şüphesiyle kontrol altına alındı. Koronavirüs tehlikesini atlatan oyuncunun yaşadığı rahatsızlığın ise yumurtalıkları ile ilgili olduğu ortaya çıktı.

TV100’ün haberine göre 1 günlük hastane macerasından sonra taburcu edilen oyuncu, önümüzdeki dönemde küçük bir operasyon için bıçak altına yatmak durumunda kalacak.