Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D hata yaptı, hazır olmayan diziyi yayına sürdü! Reytingler tepetaklak olunca da Birol Güven kurtarıcı oldu!

Kanal D hata yaptı, hazır olmayan diziyi yayına sürdü! Reytingler tepetaklak olunca da Birol Güven kurtarıcı oldu!

tarafından ker_def

televizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya başlayan İyi Aile Babası’nın tam hazır olmadan yayına verildiği o kadar belliydi ki, izleyiciler bile bunu hemen fark etti. Ancak kanal yönetimi ve yapımcı firma nasıl bu konuyu atladı anlamak mümkün değil.

İyi Aile Babası dizisine izleyiciler ilk bölüm itibariyle bir kredi de vermişti. Ancak ortaya çıkan sonuç tatmin edici olmadı. Çok net bir gerçek vardı, dizinin oyuncu kadrosu gayet iyi isimlerden kuruluydu ama hikayesinde sorunlar büyüktü. Yani replikler pek güldürmüyor, dizi izleyiciyi alıp kahkahalar atacakları bir noktaya sürükleyemiyordu. Haliyle böyle bir kadroya da ortaya çıkan iş pek de uygun düşmemişti…

Kanal D ekranlarında ilk 3 bölümü yayınlanan ve reytinglerde dizinin karşılık bulmadığını ortaya koyan tablo, büyük bir karar getirdi. Dizinin bu akşam 4. bölümü yayınlanacak ve fragmanlara bakılır ise, biraz daha iyi sahneler var.

Ancak asıl bomba daha başka… Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi önemli komedi yapımlarının arkasındaki güçlü isim olan yapımcı ve senarist Birol Güven, artık İyi Aile Babası’nı üzerine aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 5. bölümden itibaren dizi Birol Güven’e emanet edildi. Yani diziyi hareketlendirecek, yeniden doğmasını sağlayabilecek en iddialı isim bulundu.

Kanal D hata yaptı, hazır olmayan diziyi yayına sürdü! Reytingler tepetaklak olunca da Birol Güven kurtarıcı oldu! 7

Kanal D ve yapımcı Süreç Film, bu değişiklik konusunda gayet doğru bir atım attılar. Şayet ilk 4 bölümün olumsuz etkisi fazla uzun sürmez ise, Birol Güven, İyi Aile Babası dizisini toparlayacaktır.

Birol Güven’in yazacağı 5. bölüm de şimdiden merak ediliyor… Bakalım Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi fenomen yapımları uzun yıllar ekranda tutmayı başaran Birol Güven, İyi Aile Babası dizisini de yayından kaldırılmaktan kurtaracak mı?