Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D hatasını telafi için dizinin ismini, konseptini yeniledi; hatta Birol Güven geldi ama olmadı!

Kanal D hatasını telafi için dizinin ismini, konseptini yeniledi; hatta Birol Güven geldi ama olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D bir ilke imza attı, Birol Güven ağır yükü omuzladı ama dizi yine tutmadı! Kanal D ekranlarında bu sezonun farklı yapımlarından birisi olarak öne çıkan İyi Aile Babası’nın 5. bölümü dün akşam ekrandaydı. Ancak büyük değişimler yaşandı. İlk 4 bölümü farklı bir konseptte ve isimle ekrana gelen dizinin 5. bölümünde bambaşka bir tablo vardı.

Birol Güven’in senaryosunu eline aldığı ve farklı eklemelerle yeni bir konsept yaratmaya çalıştığı ortada. Ancak kısacık sürede bunu başarmak çok zor. Yılbaşı nedeniyle geçen hafta yayınlanmayan dizi için elinden geleni yapan ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in elinde sihirli bir değnek olmadığı da reyting sonuçları ile ortaya çıktı.

İyi Aile Babası dizisi ilk 4 bölümü adeta çöpe atılarak, Babam Çok Değişti olarak dün akşam ekrandaydı. Naz Elmas da 3 bölümlük konuk oyuncu olarak hikayeye katıldı. Kanal D’nin bir ilke imza atarak, yayındaki dizinin hem konseptini hem de ismini değiştirdiği ve kurtarmaya çalıştığı bir dizi için reytingler büyük önem taşıyordu.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı, Babam Çok Değişti olarak yenilenen dizinin reytingleri 2’li seviyelerde geldi. Kanal D ekranında prime-time’daki bir programın, gündüz kuşağı yayınlarının bile çok altında reytingler alması, totalde 16., AB’de 17.ve ABC1 grubunda ise 20. sıraya demir atması pek de kolay hazmedilebilecek bir durum değil.

Bu noktaya gelinmesinin en önemli sebebi ise İyi Aile Babası dizisinin hazır olmadan, tam konsepti oturtulmadan yayına sürülmüş olmasıydı. Aslında dizi ilk bölümü ile çok iyi reyting aldı ama izleyici hazır olmayan bu ilk bölümden pek de haz almayınca bir kez daha şans vermek istemedi.