Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim!

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim!

tarafından ker_def

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim! 7

Dizinin Kanal D ekranında yayınlanması nedeniyle izleyicide ciddi bir tedirginlik gözlemlenmekte. Kanal D’nin dizileri istediği reytinge ulaşmayınca hemen yayından kaldırma tavrının izleyicileri çok rahatsız ettiği, İnsanlık Suçu’nun da benzer bir akıbete uğramasından korkulduğu yorumlara yansımış durumda.

Kanal D’nin artık kötü bir şöhreti var…

Eğer bir dizi Kanal D ekranında yayınlanıyor ise izleyiciler ekstradan korku yaşıyor.

Çünkü Kanal D, iyi reytingi olsa bile kendi arzu ettiği seviyenin altında kalan tüm dizileri hemen bitiriyor.

İşte dizi takipçileri de bu durumu bildikleri için Kanal D’de bir dizi yayınlandığı zaman ekstra korku yaşıyor.

Birçok izleyici dizinin hikayesinden çok etkilendiklerini ve ekrandaki diğer dizilerden çok daha gerçekçi bir hikayeye sahip olduğunu yazmaktalar.

4. yeni bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

4. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemal, Suna’nın evlenmesini engelleyebilecek mi?

İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

Suna, nişanlısı Gökhan’ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeçmek ister. Bu duruma ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir. Gökhan, Suna’nın Cemal ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık krizine girip Suna’nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir. Evliliğin engellenmesi için Suna’nın tek güvendiği isim ise Cemal olur!

Cemal ise, kız kardeşini affetmemektedir. Bebeği ondan koparmaya çalışarak cezalandırmak ister. Esra’nın gözyaşları ve bebeğin masumluğu Cemal’i kararından vazgeçirmeye yetecek mi?

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)