Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim!

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim!

tarafından ker_def

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim! 8

Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanal D, İnsanlık Suçu dizisine final yaptırır mı? İzleyicide büyük bir korku hakim! 9

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suna, Cemal’i durdurabilecek mi? Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarmıştır. Bunun rahatlığını yaşarken, annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alır. Hastanede Esra’nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde, onu durduracak kişi Suna olacaktır.

Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.

KÜNYE

Yapım : Pastel Film

Yapımcı : Efe İrvül

Yönetmen : Barış Yöş

Senaryo : Can Sinan

Müzik : Sound

Sanat Yönetmeni : Dilek Yelence

Görüntü Yönetmeni : Ali Aslan

Cast direktörü : Yelda Gürkan

Oyuncular : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Laçin Ceylan (Hülya), Deniz Uğur (Emel), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra) ve Ahmet Mümtaz Taylan (Sami)