Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yeni dizisi İyi Aile Babası’nı resmen ateşe attı!

Kanal D yeni dizisi İyi Aile Babası’nı resmen ateşe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında İyi Aile Babası’nın ilk bölümünü Perşembe akşamı izleyeceksiniz. Diziden son gelen haberler, Bahar Şahin’in koronavirüse yakalanmasının ardından diziden ayrılmak istemesi ve yerine de Eslem Akar’ın geçmesi nedeniyle bazı sahnelerin son anda değiştirilmek durumunda kalmasıyla ilgiliydi.

İyi Aile Babası dizisinin yayın günü olan Perşembe, geçtiğimiz hafta Sol Yanım için kötü sonuçlar gelmesi ile dikkat çekmişti. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev’in iyi reytingler aldığı Perşembe akşamları reyting adeta aslanın midesinde. Sol Yanım ile Star TV, perşembe rekabetinde umduğunu bulamadı. Kanal D’nin ne yapacağı merak konusu.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar gibi önemli isimlerin kadroda olması, iyi bir aile komedisi olması dizi adına önemli artılar. Ancak oturmuş dizilerin yer aldığı perşembe akşamlarının yayın günü olarak seçilmesi pek de iyi bir karar olmamış gibi duruyor. İyi Aile Babası adeta ateşe atılmış ve ilk bölüm sonucu da kaderini etkileyecek gibi gözüküyor.

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” Perşembe 20.00’da Kanal D’de başlıyor! Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede yer alan diğer oyuncular şöyle: Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir..

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.