Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D yeni sezonu yeni dram dizisi Kırık Hayatlar ile başlatıyor!

Kanal D yeni sezonu yeni dram dizisi Kırık Hayatlar ile başlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yeni dizi Kırık Hayatlar başlıyor…Önceki sezon Yaralı Kuşlar isimli günlük dizi yayınlayan Kanal D, bu sezon yine bir günlük dizi ekrana getirme kararı aldı.

Kırık Hayatlar isimli dizi hafta içi her gün saat 11.00’da izleyicilerle buluşacak. Dizi iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini anlatan güçlü bir hikayesi bulunuyor… Kanal D aslında bu günlük dizi ile birlikte 2021-2022 sezonunu da başlatmış olacak.

Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak olan Kırık Hayatlar’ın yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli üstleniyor. Nöbetçi Yapım tarafından hayata geçirilen projenin hikayesi 5 kişinin çalışması ile ortaya çıktı.

Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın yönetmen olarak yer aldığı projede genç isimler bir araya toplandı… Dizinin ilk bölümünden ilk fragman da yayınlandı.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.