Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yeni yazlık dizi projesini belirledi!

Kanal D yeni yazlık dizi projesini belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Diziler konusunda bu sezon Sadakatsiz ile hedefi en 12’den vuran Kanal D, diğer denemelerinde ise tam da istediği sonuçları alamamıştı. Salı akşamları ortalama reytingler alan Hekimoğlu ve Cuma akşamlarının klasiklerinden Arka Sokaklar kanalın diğer dizileri…

Kanal D her yaz döneminde mutlaka bir romantik komedi dizisi hazırlamayı alışkanlık edindi. Önceki sezon Afili Aşk’ı yayınlayan kanal, geçtiğimiz yaz ise Çatı Katı Aşk’a fırsat tanımıştı. Afili Aşk çok başarılı olsa da Çatı Katı Aşk istenileni verememişti.

2021 yılı yaz ayları içinde şimdiden hazırlıkları başlatan kanal yine bir romantik komedi dizisi düşünüyor… Bu konuda da NTC Medya ile görüştüğü ortaya çıkan Kanal D’nin Aşkın Tarifi isimli bir dizi projesinin olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Son yıllarda Kanal D diziler konusunda bir hayli zorlandı. Birçok yapımı ekrana taşıyan kanal istediği sonuçları bir türlü alamadı. Aşkın Tarifi isimli yazlık dizinin de nasıl bir yapım olduğu konusunda henüz net bir bilgi yok.