Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den flaş karar! Senaristi de adı da değişti ama olmadı, dizi final yapıyor!

Kanal D’den flaş karar! Senaristi de adı da değişti ama olmadı, dizi final yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında iddialı bir yapım olarak başlayan ve oyuncularıyla da çok konuşulan bir projeydi ama ne yazık ki tutmadı! İyi Aile Babası olarak başlayan dizinin ismi, bir kaç bölüm önce Babam Çok Değişti olarak değiştirilmişti. Kadrosu iddialı isimlerden oluşsa da yine de sonucu değiştirmeye yetmedi ve kanal final kararı aldı!

7 bölüm yayınlanan dizinin 4. bölümden itibaren senaryosunu Birol Güven devralmıştı. Yeni senaristin gelişi ile birlikte İyi Aile Babası’nın ismi de değişti ve böylece yayındayken ismi değişen ilk dizi olarak da tarihe geçti!

Başrollerinde komedinin iddialı isimleri olan Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal,Salih Kalyon ve Timur Acar vardı. Kadrodaki her isim, başarılı oyunculuklarıyla rol aldıkları pek çok proje ile konuşuldular. Usta isimler Melke Baykal ve Salih Kalyon için zaten söz söylemeye gerek yok.

Güldür Güldür Show ile büyük kitleler tarafından tanınan Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu ile Timur Acar da oyunculuklarıyla her projelerinde konuşulan isimler.

Fakat olmayınca olmuyor! Bir şeyler yolunda gitmedi ve dizi ne yazık ki beklenen reytingi alamadı! Kanal, 4. bölümden sonra Birol Güven’e teslim etti işi ama o da yeterli gelmemiş olacak ki reytingler yükselmedi!

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin dün akşam 7. bölümü ekrandaydı. Reyting o kadar düştü ki 2’li puanların altına indi. Bu durumda da kanalın diziye bir şans daha verme durumu kalmadı!

Kanal D'den flaş karar! Senaristi de adı da değişti ama olmadı, dizi final yapıyor! 7

İlk 20’ye bile giremeyen dizi için final kararı alındığını Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu! Zaten alınan son reyting puanlarının ardından bu karar bekleniyordu.

Çocuklar Duymasın, Seksenler gibi güçlü projeleri ortaya çıkartan Birol Güven, senaryoyu, konsepti ve ismini de değiştirdi ancak olmadı ve final kararı verildi dizi için… Babam Çok Değişti dizisi bir bölüm daha yayınlanacak. Haftaya ekrana gelecek olan 8. bölümle birlikte final yapacak…