Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den yepyeni bir dizi geliyor: Koca Koca Yalanlar

Kanal D’den yepyeni bir dizi geliyor: Koca Koca Yalanlar

tarafından zk zk

Yeni sezon dizileriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Sezonda, geçtiğimiz yıllara oranla daha az dizi yapmaya kararı alan Kanal D’nin yeni dizilerinden bir tanesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Koca Koca Yalanlar’ dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Limon Film’in Kanal D için hazırladığı ‘Koca Koca Yalanlar’ adlı dizinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Osman Taşçı’nın yönettiği dizinin senaryosu Gül Abus imzası taşıyor. Çekimleri geçen hafta başlayan dizide Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak başlıca rolleri paylaşıyor.

Ağustos ayında seyirciyle buluşması planlanan “Koca Koca Yalanlar’ın ekibine son olarak Müge Bayramoğlu da dahil oldu.

Kanal D'den yepyeni bir dizi geliyor: Koca Koca Yalanlar 7

Şener Şen’in ‘Aşık Oldum’ adlı filminden de izler taşıyan dizide çocukları Umut, Aliş ve Ilgaz’ı büyüten ev hanımı Müjgan ile onun 17 yıllık eşi muhasebeci Ahmet’in eğlenceli hikâyesi ekrana aktarılıyor. Evliliğinin mutlu mesut gittiğini sanan Müjgan, işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını, eşinin muhasebesini tuttuğu bir mağaza çalışanına tutulduğunu anlıyor.

Kod adı ‘Kocamın Metresi’ olan dizinin daha sonra ismi ‘Koca Koca Yalanlar’ olarak değiştirildi. Dizinin kadrosu için geçen aylarda Emre Kınay ve Özge Özberk’le anlaşıldı. Ancak daha sonra Kanal D’nin satış süreciyle beraber proje önce rafa kalktı, son olarak ise yeni kadroyla tekrar yola devam kararı alındı.