Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin bir dizisi daha plansızlık ve aceleciliğin kurbanı oldu!

Kanal D’nin bir dizisi daha plansızlık ve aceleciliğin kurbanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 2020-2021 sezonunda yayına başlayan dizilerden birisi daha ekrana veda etti. Kanalın komedi alanında iyi bir proje çıkartmak adına ortaya koyduğu İyi Aile Babası projesi, tam olarak hazır olunmadan başlanmıştı.

Son anda Bahar Şahin’in projeden ayrılması ve Eslem Akar’ın yerine dahil olması da dikkat çekmişti. İlk bölüm yayınlandığında dizinin hazır olmadığı net bir şekilde ortadaydı. Çünkü diyaloglar çok da izleyiciye geçemedi. Aslında kadro çok iyi isimlerden kuruldu ama ne hikaye ne de komedi unsurları izleyiciyi tatmin edemedi.

İlk 4 bölümü İyi Aile Babası olarak devam eden projede büyük bir karar alındı. İsmi Babam Çok Değişti olarak yenilendi. Senaryoyu Birol Güven eline aldı. Naz Elmas hikayeye katıldı. Ayrıca konsept ve diyaloglar da değiştirildi. Ancak tüm bu adımlar dizi için çare olmadı.

Kanal D'nin bir dizisi daha plansızlık ve aceleciliğin kurbanı oldu! 7

Babam Çok Değişti adıyla 3 bölüm yayınlandı ve üçü de izleyiciyi tatmin etmedi. Bir türlü komedi noktasında ekrandaki beklentiyi karşılayamayan Babam Çok Değişti için gelecek hafta final olacak. Kanal D 8. bölüm itibari ile projeyi bitiriyor. Aslında kanal haksız değil, bu şekilde devam etmesi pek de mümkün görünmüyor.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi önemli isimlerin buluştuğu proje, hafta içi yayınlanması ve tam hazır olmadan yayına verilmesi gibi nedenlerden sonra bir de komedi unsurlarının zayıflığı sonrasında 28 Ocak Perşembe günü final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.