Ana sayfa TV Programları Kanal D’nin Çok Güzel Hareketler bereketi!

Kanal D’nin Çok Güzel Hareketler bereketi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Çok Güzel Hareketler 2 programı, kahkaha atmak, stresten kurtulmak isteyenler için birebir… Bu hafta, ekipten Ecem Sena Bayır ve Atakan Çelik’in düeti ekrana gelecek. Deniz Seki’nin Adaletsiz Seçim şarkısını birlikte seslendiren ikilinin bu anları izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak.

Program her pazar farklı skeçleri ve genç yetenekleri ile izleyicileri ekran başına topluyor. Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki programa son dönemde Eser Yenenler katılarak, önemli bir yenilik yapılmıştı… 3. sezonu ile yayında olan Çok Güzel Hareketler 2’nin reytingleri de gayet iyi geliyor. Pazar akşamları için Kanal D’nin bir dizi hazırlamasına gerek yok.

Çok Güzel Hareketler 2 programı 66. Bölümü de 20 Aralık Pazar akşamı yayında olacak. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!

Çok Güzel Hareketler 2’de önceki hafta yer alan Malumlar Apartmanı skeçleri de çok beğenilmişti. İzleyiciler bunun devamını istediklerini sosyal medyadan ekibe iletiyor.

İşte Çok Güzel Hareketler 66. bölüm fragmanı: