Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Deren Talu jesti, 25 yıl sonra Defne Samyeli için anlam yüklü oldu!

Kanal D’nin Deren Talu jesti, 25 yıl sonra Defne Samyeli için anlam yüklü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran spikerlerin başında Defne Samyeli geliyor. Özellikle de 1990’lı yıllarda başlayan ‘anchorman’ kavramına, ‘anchorwoman’ olarak katılan kişilerden birisi de Defne Samyeli olmuştu. Kızı Deren Talu’yu 1996 yılının Kasım ayında dünyaya getiren Defne Samyeli, sonrasında Show TV’den ayrılarak Kanal D’nin program ekibine dahil oldu.

Samyelli, televizyon camiasında çeşitli programlar yaptıktan sonra 1997 yılında Kanal D’ye transfer olmuştu. O dönemde çeşitli programların ekibinde yer alan Defne Saymeli, aynı kanalda 1999 yılının Ekim ayında anchorwoman olarak ana haber bülteninin sunucusu olarak izleyici karşısına çıktı.

Kanal D'nin Deren Talu jesti, 25 yıl sonra Defne Samyeli için anlam yüklü oldu! 8

Kanal D’de başarılı bir spikerlik dönemi geçiren ve 2002 yılında da bu kanalın başarısı için çaba harcayan Defne Samyeli şimdi aynı ekranda kızı Deren Talu’yu izleyecek olmanın heyecanını yaşıyordur…

İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolünde yer aldığı Seversin dizisi geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluştu. Yeni haftadan itibaren ise dizeye Deren Talu konuk oyuncu olarak katılacak. Böylece Deren Talu, kendisi daha yeni doğmuş iken, annesinin yaptığı gibi yine Kanal D’nin başarısı için ter dökecek.

Defne Samleyi’nin güzelliği ile dikkat çeken kızı Deren Talu, annesinin bıraktığı yerden Kanal D ekranında kariyer yolculuğuna devam ederek de kendisi adına iyi bir tecrübe yaşadı.

Kanal D'nin Deren Talu jesti, 25 yıl sonra Defne Samyeli için anlam yüklü oldu! 9

Daha önce Akıncı isimli dizide Didem karakteriyle atv’de izleyicilerin karşısına çıkan Deren Talu, Doğu isimli dijital dizide de konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Dizinin 8 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek olan ikinci bölümüne Deren Talu konuk oldu. Deren Talu’nun hangi karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ise şimdiden merak konusu olurken, Kanal D’nin bu adımı, uzun yıllar şirket için büyük emek veren Defne Samyeli için de güzel bir jest anlamı taşıyor.