Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizi tanıtımını izleyen o diziyi sordu! İkizler dizisi dikkat çekti!

Kanal D’nin dizi tanıtımını izleyen o diziyi sordu! İkizler dizisi dikkat çekti!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
Kanal D, yeni sezon dizileriyle ilgili bir video yayınlandı. Videoda yer alan iki dizi dikkat çekti.

Birisi Kerem Bursin ve ibrahim Çelikkol’un oynadıkları Muhteşem İkili dizisi oldu. Dizinin kadın oyuncuları Öykü Karayel ve Özge Gürel, ilk kez bu tanıtımla ortaya çıktı.

Diğer dikkat çeken dizi ise İkizler oldu.

Çok fazla haberin gündeme henüz gelmediği dizinin yayın günü belli değil. Ancak hazırlıklarının sürdüğü gündeme gelmişti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Osman rolüyle çok sevilen küçük oyuncu Emre Berke Zincidi’nin iki farklı karakteri oynayacağı diziden ilk kareler, Kanal D’nin tanıtımında ortaya çıktı.

Kanal D'nin dizi tanıtımını izleyen o diziyi sordu! İkizler dizisi dikkat çekti! 8

Tanıtımı izleyenler, İkizler’deki sahneleri ilk kez görünce, dizinin ne zaman yayınlanacağını da sormaya başladılar sosyal medyada.

İkizler’in yapımcılığını Türker İnanoğlu Erler Film üstleniyor. Dizinin bu ayın sonunda ekranda olması bekleniyor.

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı dizide Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı başrollerde.

Dizinin hikayesi ise biraz Türk filmlerini andırıyor. İkizlerin bebekken kaçırılması ve birbirine taban tabana zıt bir hayat yaşıyor olmaları bilindik bir konu. Ancak dizinin görüntüleri, hayli keyifli bir hikayenin geldiğini de gösteriyor.

Kanal D'nin dizi tanıtımını izleyen o diziyi sordu! İkizler dizisi dikkat çekti! 9

Dizinin konusu şöyle: Zengin bir ailenin ikiz çocuklarından biri bebekken kaçırılır ve zor şartlar altında yaşayan bir ailede büyür. Ailesiyle beraber kağıt toplayarak hayatını kazanır. Diğeri ise çok iyi şartlarda, köşklerde, dadılar ve uşaklarla büyür, yabancı okullarda okuyup zenginlik içinde hayatını devam ettirir.

İşte Kanal D’nin İkizler dizisinden görüntülerin de olduğu o dikkat çeken tanıtımı: