Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin en iddialı dizisi Yargı ile ilgili cesur kararı!

Kanal D’nin en iddialı dizisi Yargı ile ilgili cesur kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan en iddialı dizi olarak Yargı gözüküyor. Geçen sezon da gündeme gelen dizinin izleyici ile buluşması ancak bu sezon gerçekleşecek.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok etkileyici bir hikayesi var. Sema Ergenekon’un 2 yıllık bir çabasının ürünü olan dizi için gerçek dava dosyaları üzerinden büyük bir emek harcandı. Adliye Sarayı’nda geçirilen büyük zaman sonucu oluşturulan senaryo çok dikkat çekici…

Ceylin ismindeki avukat ile Ilgaz isimli savcı karakterlerinin hikayesinin anlatılacağı dizi, hukuk temelli hem aşk hem de büyük bir dram öyküsü. Birçok izleyiciye kendisini sorgulatacak olan Yargı dizisinin yayın günü ve tarihi belli oldu. Kanal D’nin çok cesur bir karar verdiği de hemen gözlemleniyor.

Yargı dizisi için Kanal D yayın günü olarak Pazar gününde karar kıldı. Bu çok cesurca alınmış bir karar olarak gözüküyor. Çünkü Pazar akşamları TRT1’in Teşkilat dizisi geçen sezon müthiş reytingler elde etti.

Teşkilat, karşısındaki tüm dizilerin izleyicilerini kendisine çekti ve yapımların bir bir final yapmasına neden oldu.

Ayrıca bu sezon Pazar rekabeti de çok sert olacak. Fox TV ekranında Uzak Şehrin Masalı başladı. Show TV’nin sımsıcak dizisi İçimizden Biri de yine Pazar akşamları yayınlanıyor. Atv ise İkimizin Sırrı ile bu yarışta yer alıyor.

Kanal D’nin Yargı dizisini özellikle de Teşkilat’ın karşısına koymuş olması büyük ve etkileyici bir karar. Cesurca olarak da tarif edebileceğimiz bu kararın yansımalarını 26 Eylül’de Teşkilat da başladığı zaman daha iyi göreceğiz.

19 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da Yargı dizisi ilk bölümü ile başlıyor. İzleyicilerin beklediğinden çok daha iyi bir dizinin geldiğini hemen hatırlatalım.