Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin en iddialı yeni dizisi ortaya çıktı!

Kanal D’nin en iddialı yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çekimlerine başlanan yeni dizinin ismi Yargı… Adalet dünyasına yönelik olarak önemli bir proje geliyor…Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazdı… Başrollerinde ise Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu yer alıyor…

İki ünlü isim Aşk 101 dizisinden sonra bu sefer yeni bir projede tekrar bir araya gelecek. Yeni sezonda Kanal D ekranının en iddialı yeni dizisinin Yargı olmasının altında önemli nedenler. Bu nedenlerin başında senaryo geliyor. Sıradan bir hikaye izlemeyeceksiniz. 2 yıl boyunca üzerinde çalışılan ve uzman isimlerin de katılığı bir süreç yaşandı.

Kanal D'nin en iddialı yeni dizisi ortaya çıktı! 1

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin hikayesini yazan Sema Ergenekon’un açıklamaları aslında dizinin neden Kanal D’nin en iddialı dizisi olduğunu anlatmaya yetiyor.

Sema Ergenekon, yapılan senaryo hazırlıklarını Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu’na şu sözlerle anlattı:

Kanal D'nin en iddialı yeni dizisi ortaya çıktı! 2

“Emniyet ve adliye dünyası tamamen gerçekçi bir düzlemde kuruldu. İki yıllık bir geçmişi var projenin. Ağır ceza duruşmaları, emniyet ziyaretleri, hukuk bürosu gezileri, dünya drama örneklerinin incelenip izlenmesi, şaşırtıcı gerçek vakaların saptanıp, bölümlerde kullanılmak üzere arşivlenmesiyle geçen koca iki yıl. Ayrıca yazılan her senaryoyu; bir asayiş şube müdürü, bir narkotik şube müdürü ve bir olay yeri inceleme uzmanı okuduğu gibi; iki avukat ve bir psikolog da değerlendiriyor.”

Kanal D'nin en iddialı yeni dizisi ortaya çıktı! 3

Dizinin yapımcısı olarak Ay Yapım’ı görüyoruz. Bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçiren Ay Yapım yine güçlü bir proje ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta okuma provaları yapılan dizinin ekibinde de çok önemli isimler yer alıyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin oyuncu kadrosu şöyle: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş…”