Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin herkesi şaşırtacak yeni günlük dizisi başlıyor!

Kanal D’nin herkesi şaşırtacak yeni günlük dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni bir dizi ile 23 Ağustos Pazartesi günü tanışacaksınız. Kırık Hayatlar isimli yeni dizi hafta içi her gün saat 11.00’da izleyicilerle buluşacak. Genç oyuncuları ile dikkat çekecek olan dizinin hikayesi güçlü bir dram…

Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini anlatan sahneleri ile sizleri çok etkileyecek. Ayrıca bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğinin izlerini de bu dizide bulacaksınız. Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmalar entrika ve dramı beraberinde getirecek.

Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Fragmanları da çok dikkat çeken Kırık Hayatlar dizisi ile tanışmak için çok az kaldı. Kanal D, sık sık fragman paylaşarak sosyal medyada diziye yönelik ilgi oluşturmaya çaba harcıyor.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk.”