Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin iddialı dizisi O Kız’da Erkan Petekkaya’nın rolüne çok şaşıracaksınız!

Kanal D’nin iddialı dizisi O Kız’da Erkan Petekkaya’nın rolüne çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon hazırlıkları için aylar öncesinden çalışmalara başlanılan dizilerden birer birer çekimlere geçildiği haberleri gelmekte. Eylül sezonunda ekrana gelmeye başlayacak olan dizilerin oyuncuları ve konuları merak ediliyor. Kanal D’de yayınlanacak O Kız dizisi de izleyicinin merak ettiği yapımlardan bir tanesi.

Yıllar önce Beyaz Gelincik isimli bir dizide birlikte rol alan Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın yeniden aynı dizide buluşacak olması izleyici açısından O Kız dizisi adına güzel bir bekleyişi de getiriyor. İki oyuncunun bu kez bambaşka iki karaktere hayat vereceği dizinin çekimleri için de gün sayılmakta.

Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları, tam 17 sene sonra aynı dizide yeniden buluşuyor ve başrolo paylaşıyorlar. Geçtiğimiz günlerde ekip bir araya gelerek okuma provası yaptı. İki oyuncunun dizide kimleri oynayacağı ise merak konusuydu. Bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı…

Sezin Akbaşoğulları’nın iddialı yapım O Kız’da Sitare isimli reklam ajansı sahibi, çok başarılı bir iş insanına hayat vereceği öğrenildi. Asıl ilginç olan ise Erkan Petekkaya’nın rolü. Zira oyuncu, bu kez izleyici karşısına bambaşka bir şekilde çıkacak!

Kanal D'nin iddialı dizisi O Kız'da Erkan Petekkaya'nın rolüne çok şaşıracaksınız! 8

Özellikle son dönemde Kırmızı Oda dizisinde Sadi isimli karakteri oynarken büyük övgüler alan ve çok çarpıcı, etkileyici bir oyunculuk ortaya koyan Erkan Petekkaya, bu kez de O Kız dizisinde çok özel bir karaktere hayat veriyor!

Petekkaya, aslında 45 yaşında olan ancak dünyayı algılama seviyesi beş yaşındaki bir çocuğun saflığına eş değerde olan bir adama hayat veriyor. Sezin Akbaşoğulları’nın hayat verdiği Sitare ile ve Erkan Petekkaya’nın oynadığı karakterin nasıl karşılaşacakları, aralarında neler yaşanacağı şimdiden merak konusu.

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Erkan Petekkaya’nın oynadığı karakteri görenler çok şaşırdı ve diziyle ilgili heyecanı da arttırdı bu tanıtım….

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizide ayrıca Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez de rol almakta.

Kanal D'nin iddialı dizisi O Kız'da Erkan Petekkaya'nın rolüne çok şaşıracaksınız! 9

Yıllar önce Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nı bir araya getiren Beyaz Gelincik dizisi, 2005-2007 yılları arasında ATV’de yayınlanmıştı. İki sezondan oluşan dizi, 19 Eylül 2005’te yayına başlamış, 11 Haziran 2007’de ekrana gelen 74. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Adana’da pamuk tüccarı çok zengin bir ailenin kızıyla bir işadamının aşkını anlatan dizi izleyiciler tarafından çok sevilmişti.