Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te tahminler tuttu!

Kanal D’nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te tahminler tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi, heyecanla beklenen bir yapım olarak öne çıkıyor… Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizileri ile birlikte üst üste başarılı işlere imza atan Kanal D’nin yeni dizisi de bir hayli iddialı olacak.

Dizi için yapılan tahminler de tuttu. Ekibin Aralık ayında bir araya gelmesi ve Ocak ayı içinde de ilk bölümün yayınlanabileceği yönünde tahminler vardı. Dizi hayranları da heyecanla Üç Kız Kardeş’i bekliyor ve ne zaman yayınlanacağını soruyor. Kanal D’den yapılan duyuruda, dizinin Ocak ayı içinde yayınlanmasının planlandığı iletildi. Bu da yapılan tahminlerin tuttuğunu gösteriyor.

Kanal D'nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş'te tahminler tuttu! 10

İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. Ayvalık’ta çekimleri yapılacak olan dizide anne ve babası ile güvenli bir ortamda büyüyen 3 kız kardeşin, büyümeleri ile birlikte hayata atılmaları onları çok farklı olaylara sürükleyecek.

İclal Aydın’ın romanı çok sevilmiş ve birçok baskı yapmıştı. Şimdi de Üç Kız Kardeş romanının dizi versiyonu izleyicilerle buluşmak için yola çıktı. Oyuncular okuma provasında bir araya geldi. Yazar İclal Aydın’ı 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setinde görecek olan hayranları da bir hayli memnun.

Kanal D'nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş'te tahminler tuttu! 11

En son Ege’nin Hamsisi isimli TRT1 dizisinde izlediğimiz İclal Aydın, bu sefer kendi romanının bir kahramanı olarak ekranda yer alacak. Reha Özcan ile İclal Aydın’ın pantnerliği de merakla bekleniyor.İki başarılı ismin ilk buluşmasında uyumlu halleri de dikkatleri çekti.

Ayrıca dizide Türkan, Derya ve Dönüş karakterlerini canlandıracak olan kadın oyuncular da belli olmuştu. Türkan karakterinde Özgü Kaya, Derya olarak Melisa Berberoğlu ve Dönüş karakterinde ise Almila Ada’yı izleyeceksiniz.

Kanal D'nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş'te tahminler tuttu! 12

Berker Güven de dizinin kadrosunda yer alıyor. Zalim İstanbul dizisiyle 2020 yılında büyük çıkış yapan Berker Güven, geçen sezon ise Alev Alev isimli dizide beğeni toplamıştı. Oyuncu adına Üç Kız Kardeş büyük bir sınav olacak.

Kanal D'nin olay yapacak yeni dizisi Üç Kız Kardeş'te tahminler tuttu! 13

Heyecanla beklenen dizinin ekibi ellerinde senaryo ve hep birlikte okuma provasında buluşarak güzel bir başlangıç yaptı. Çekimlerin de kısa süre içinde Ayvalık’ta başlaması bekleniyor.